012-2241043/ 012-3041061 sales@myhanawallpaper.com

Selamat Datang ke Tips Oleh Hana Wallpaper

Nak Tahu Stail Deko Anda?

Apakah stail deko anda? Biasanya apabila kita lihat gambar-gambar deko ruang tamu, bilik tidur, dapur dan bahagian exterior yang semestinya cantik terletak, kita pun menyimpan angan-angan nakkan dekorasi yang begitu. Untuk permulaannya kita pun ‘download’...

Elak Ulang Silap Sama Bila Masuk Rumah Baru

ANDAI DAPAT KUPUTAR MASA! . . Banyak penyesalan dan pembaziran yang berlaku waktu kali pertama masuk rumah baru<<< . . Antara penyesalan : . . 1) Guna Cat yang habis Mahal tapi lepas duduk lama-lama timbul kulat bercapuk putih yang dah dilap-lap pun masih tak...

Tips Untuk Dapur Comel

TIPS UNTUK DAPUR COMEL Hobi memasak dan berlama-lamaan di dapur tak pernah mengira saiz dapur. Dapur luas atau comel, kita tetap suka memasak. Mood memasak tu bermula dari dapur ? Hana sajikan tips dapur comel nampak luas untuk anda hari minggu ni, khas bagi mereka...

Pecah Tabung

PECAH TABUNG? Hana dapat banyak aduan ni.<<< Harga mahal lah, harga tak mampu lah, melantun sangatlah, pecah tabung ayam lah! Mai Hana nak bagi Tips sikit. Berapa banyak dinding yang perlu kita tampal wallpaper untuk nak naikkan seri sesuatu ruang? Empat...